Focar de gripă aviară într-o fermă din Marea Britanie: 500 de păsări vor fi ucise

Un focar de gripă aviară a izbucnit într- o fermă din Kent, Marea Britanie , care necesită sacrificarea a până la 500 de păsări pentru a preveni proliferarea virusului și pentru a ajuta la oprirea de noi daune într-un moment care este deja foarte complicat din punct de vedere. sanitar.

„Au fost luate măsuri imediate pentru a limita riscul de răspândire a bolii, a declarat Christine Middlemiss , directorul veterinar către Independent – Toate păsările din  fermă vor fi ucise.”

Citește și Bebeluș declarat mort: supraviețuiește 6 ore în camera frigorifică a morții

Focarul a fost descoperit datorită unui control efectuat de Departamentul pentru Mediu, Alimentație și Afaceri Rurale, care monitorizează de obicei orice caz de gripă aviară în ferme. În acest caz, s-au găsit 3 păsări de fermă cu anticorpi împotriva bolii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.