Focar de Covid la Casa Albă: toți infectați

Vestea că Stephen Miller, unul dintre principalii consilieri ai lui Donald Trump, este  pozitiv la Covid confirmă faptul în Casa Albă domnește un adevărat focar activ cu peste 10 infectați, după știrea contagiunii președintelui și a primei doamne.

Arhitectul politicii anti-imigrație a lui Trump este cel mai recent din „cercul magic” al președintelui care a fost infectat. Apoi Nicholas Luna, unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Trump de Casa Albă, Kellyanne Conway, fost consilier de la Casa Albă, care a declarat că este pozitivă vineri. Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Kayleigh McEnany a rezultat pozitiv împreună cu  cel puțin trei dintre vicepreședinți.

De asemenea, sunt pozitivi și senatorii republicani Mike Lee, din Utah, și Thom Tillis, din Carolina de Nord, ambii membri ai Comitetului de justiție al Senatului, care au participat sâmbătă, 26 septembrie, la Casa Albă la ceremonia de nominalizare a Amy Comey Barrett la Curtea Supremă.

Al treilea senator republican, Ron Johnson, a confirmat sâmbătă că a contractat virusul la începutul acestei săptămâni, când a fost în contact cu un alt infectat. Chiar și un congressman democratic, Salud Carbajal, a anunțat că este pozitiv în urma unui contact cu un pozitiv care, potrivit presei americane, era senatorul Lee.

Citește și Coronavirus, Trump: „Să învățăm să trăim cu el, gripa este mai mortală”

Președintele Comitetului Național Republican, Ronna McDaniel, a primit miercuri confirmarea că este pozitivă pentru coronavirus. Managerul de campanie al lui Trump, Bill Stepien, care, evident, a fost în contact strâns cu președintele, este și el de asemenea, pozitiv. De asemenea, și Chris Christie, fostul guvernator al New Jersey, care l-a ajutat pe Trump să se pregătească pentru prima dezbatere prezidențială săptămâna trecută și a participat la ceremonia de numire a judecătorului Curții Supreme, a fost declarat infectat.

Prima doamnă Melania este singurul membru al familiei care a rezultat pozitivă în afară de Trump. În timp ce președintele a fost internat la Centrul Medical Walter Reed, prima doamnă a rămas în Casa Albă cu „simptome ușoare”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.