Focar de coronavirus într-un centru de imigranți din Peloponez

Un focar de coronavirus a izbucnit  într-un hotel din Peloponez, transformat într-un centru de primire pentru imigranți. Guvernul a spus că peste 150 dintre cei 470 de invitați au fost pozitivi pentru covid-19.

Testele au fost efectuate după ce o femeie somaleză însărcinată cazată în hotel a rezultat pozitivă în timpul unui control medical. Centrul a fost pus în carantină încă de ieri. „Facem tot posibilul pentru a opri infecția”, a asigurat guvernul din Atena. Alte două centre de imigranți de pe continent au fost carantinați săptămâna trecută. În acest moment, există aproximativ 100 de mii de refugiați și imigranți în centre grecești. Aproximativ 39 de mii se află în taberele aglomerate de pe insule, unde deocamdată nu există semne de infecții.

Coronavirus, povestea laboratorului din Wuhan în centrul îndoielilor și suspiciunilor încă de la înființare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.