Floyd, Trump către guvernatori: „Sunteți slabi, arestați oamenii”

Președintele Donald Trump le-a cerut guvernatorilor statelor americane să utilizeze o fermitate mai mare pentru a contracara violența izbucnită în zeci de orașe americane în urma morții afro-americanului George Floyd în Minneapolis. Vorbind cu guvernanții prin intermediul conferinței video, Trump i-a invitat să devină „mai duri”.

“Mulți dintre voi sunteți slabi”, a spus președintele potrivit mass-mediei americane: “Trebuie să arestați oamenii”.

Polițiștii își cer scuze pentru moartea lui George Floyd, dar Trump atacă mass-media: „Hrănesc ura și anarhia”

„Trebuie să-i dominați sau o să arătați ca o grămadă de cretini, trebuie să arestați oamenii”, a spus Trump. Președintele american a spus atunci că este convins că violența a fost cauzată de „stânga radicală” și comentând ce s-a întâmplat în ultimele zile în orașul în care totul a început, a spus: „Întreaga lume a râs de Minneapolis când secția de poliție a fost incendiată” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.