Floyd, Michael Jordan donează 100 de milioane pentru combaterea rasismului

De 6 ori campion în NBA, Michael Jordan, va dona 100 de milioane de dolari în următorii 10 ani pentru a ajuta la „combaterea rasismului, a justiției sociale și a unui acces mai mare la educație”. Jordan a anunțat că s-a declarat „profund întristat, cu adevărat mâhnit și total furios” pentru  moartea lui George Floyd , afro-americanul ucis de poliție în Minneapolis.

“Black Lives Matter”, se citește declarația de presă a lui Jordan. „Aceasta nu este o afirmație controversată. Atâta timp cât acest rasism adânc înrădăcinat care permite instituțiilor țării noastre să eșueze nu va fi eradicat complet, vom rămâne angajați să protejăm și să îmbunătățim viața oamenilor negri “.

Kayne West a creat un fond pentru studiile fiicei lui George Floyd și a donat două milioane de dolari pentru victimele rasismului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.