Florida, incendiu de proporții în aeroportul din Florida: 3.500 de mașini carbonizate

Teroare la aeroport, un incendiu de proporții a carbonizat 3.500 de mașini noi sau aproape noi. S-a întâmplat în Fort Myers din Florida . Mașinile erau folosite de companiile de închiriere care operează pe aeroportul Fort Myers, nu departe de Miami, în sud-vestul Florida. Incendiul a izbucnit în zona verde unde sunt parcate vehiculele, așteptând să fie transferate în zona de închiriere din parcările aeroportului.

Ivermectina, medicamentul antiparazitar care ucide COVID-19 în laborator

Zeci de pompieri și  un elicopter s-au luptat câteva ore la stingerea incendiului.  Alte 3.500 de vehicule au fost avariate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.