Florida: cu o simplă undiță a pescuit o cernie de 159 de kg de mărimea unui om

Florida: cu o simplă undiță a pescuit o cernie de 159 de kg de mărimea unui om

Pe o coasta din Florida, un bărbat pe nume  Jason Boyll, a prins un pește de 159 de kilograme de dimensiunea unui om. Este un specimen gigantic de Hyporthodus nigritus, numit cernia Varșoviei, o specie de pește marin din familia Serranidae, care se găsește în vestul Atlanticului, din Massachusetts, până la Golful Mexic, Cuba, Trinidad și sudul Braziliei.

Citește și Casa ororilor: o fetiță de 5 ani a fost găsită legată cu lanțuri de pat, vecinii au auzit țipetele ei

Experții de la Florida Fish and Wildlife Conservation Commission Conservation Institute of Wildlife Research Institute spun că este o specie pe cale de dispariție și că cel mai mare exemplar prins vreodată a avut în jur de 50 de ani și cântărea 198 de kilograme.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.