Flixbus, grav accident pe autostradă: toți cei 33 de pasageri au fost răniți, 4 sunt în stare gravă

Grav accident pe o autostradă pe ruta Paris-Londra în care a fost implicat un autobuz al companiei lowcost Flixbus . Toți cei 33 de pasageri au fost răniți, iar 4 se află în stare gravă. Accidewntul s-a produs pe autostrada A1 din nordul Franței, a anunțat de prefectura departamentului Somme.

Cutremur puternic în Bosnia: „S-a simțit până în Serbia și Croația”

Cu puțin înainte de ora de prânz, autobuzul Flixbus a părăsit șoseaua la Amiens și s-a răsturnat. Din cei 33 de pasageri de la bord, 29 au suferit răni minore, 4 sunt în stare gravă. La fața locului s-au prezentat mai mlte ambulanțe și pompieri care au încercat în timp util să ajute răniții. Ieșirea de pe autostradă a fost închisă.

Flixbus a furnizat un număr de telefon și o adresă de contact pentru a cunoaște condițiile pasagerilor Prefectura a explicat că victimele provin din Franța, Statele Unite, Spania, Australia, Olanda, România, Rusia și Marea Britanie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.