Fiului îi este rușine de semnul de naștere cu care s-a născut, tatăl se supune unui tatuaj de 30 de ore pentru a-i semăna

Un băiețel de 8 ani se rușinează cu semnul de naștere pe corp, tatăl lui se supune unui tatuaj de 30 de ore pentru a semăna cu el.  Derek Prue Sr, din Stony Plain, Alberta, Canada, și-a tatuat un semn mare pe corp exact ca cel a fiului său pentru a nu se mai simți diferit .

Băiatul de 8 ani nu a mai putut accepta pata mare pe corp pe care o avea de la naștere.

Începuse să se rușineze până la punctul în care nici nu mai voia să meargă la piscină, așa că tatăl său, să-i arate că nu este nimic în neregulă în a avea un semn de naștere, a mers la un tatuator a cerut să-i fie tatuată aceeași pată. Având în vedere dimensiunea semnului, au fost nevoie de 30 de ore pentru a finaliza tatuajul:

„Am crezut că va dura câteva ore, dar în schimb au fost nevoie mai mult de 30 de ore, dar sunt fericit că l-am făcut”  a declarat bărbatul presei locale.

Citește și Boala misterioasă în India: s-au găsit urme de nichel în laptele băut de cei peste 600 de bolnavi

Băiatul nu știa nimic despre ceea ce făcea tatăl său până când într-o zi a venit acasă și și-a scos cămașa. Copilul a recunoscut că a fost foarte uimit și în același timp fericit și în cele din urmă și-a însoțit tatăl la tatuator pentru ultima sesiune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.