Fiul rapperului Bobby Brown a fost găsit mort: avea 28 de ani

O altă dramă pentru Bobby Brown. Fiul său Bobby Brown Jr., în vârstă de 28 de ani, a fost găsit mort la casa sa din Los Angeles.

Anchetatorii încă lucrează pentru a face lumină asupra cauzelor morții, dar se pare că,  fiul cel mic al celor 5 băieți ai rapperului cu Kim Ward după încheierea căsătoriei cu Whitney Houston, nu a murit din cauze violente.

Citește și Whitney Houston, ultimele zile din viața ei înainte de a fi găsită înecată în vană

Pentru Bobby Brown, aceasta este a doua durere teribilă de acest fel: fiica Bobbi Kristina a murit la 22 de ani în 2015 în condiții similare cu cele ale mamei sale, Whitney Houston, care s-a înecat cu trei ani mai devreme într-o cadă a hotelului sub efectul alcoolului și al drogurilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.