Fiul de 9 ani nu vrea sa mearga la scoala, mama il loveste cu masina provocandu-i leziuni cerebrale permanente

 Tiffany Kosakowski, o femeie americană în vârstă de 36 de ani, și-a lovit fiul în vârstă de 9 ani cu mașina, penmtru că nu vrea în acea zi să meargă la școală. Impactul i-a provocat copilului leziuni cerberale permante.

După ce copilul a început să plângă că nu vrea să meargă la școală, femeia și-a pierdut răbdarea, așa că a derapat în viteză cu portiera mașinii deschise.  Copilul încerca să se țină de portieră să nu cadă, dar femeia a început să vireze brusc făcându-l pe micuț să cadă din mașină. Femeia, care nu se poate numi mamă, a dat cu mașina peste el provocându-i răni grave. Copilul nu va mai avea o viață normală.

Masacrul copiilor migranți din 2013: doi ofițeri la proces

Potrivit presei locale,  evenimentelul a avut loc în apropierea școlii unde învăța copilul din Belmont, în statul american Michigan. Femeia, în cursul procesului, a recunoscut că a condus într-un mod periculos și și-a lovit fiul: “Sunt distrusă pentru ceea ce s-a întâmplat, va trebui să trăiesc cu acest păcat pentru tot restul vieții mele”, a explicat ea.  “Acum vreau doar să am grijă de fiul meu. ”

Tiffany mai are un alt copil, o fetiță geamăna a copilului distrus. Femeia a fost condamnată la o lună de închisoare după ce judecătorul a considerat acțiunea ei un act de nebunie neiertat.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.