Fiul cu dizabilitati moare in casa: mama de 82 de ani supravegheaza corpul 4 luni

Fiul cu dizabilitati moare in casa: mama de 82 de ani supravegheaza corpul 4 luni

Descoperirea șocantă a fost făcută dupăce vecinii au cerut intervenția poliției într-un apartament de unde ieșea  un miros insuportabil.

Sunt încă multe contururi care trebuiesc clarificate în tragedia unei familii în Treviso, Italia cu câteva zile în urmă  poliția a găsit corpul fără viață al unui bărbat în vârstă de 50 de ani cu handicap într-un apartament din Via Castellana. Bărbatul locuia în aceeași casă cu mama lui și se pare că ar fi murit în urmă cu cel puțin patru luni, scrie presa italiană.

 

 

Agenții odată ce au intrat în casa femeii  s-au trezit în fața unei scene groaznice. Apartamentul era plin de gunoaie și excremente. Corpul fără viață al bărbatului zăcea pe pat . Autoritățile investighează cazul.

 

Femeia mai avea o fiică care locuia la Milano.

Te-ar putea interesa și S-a trezit din anestezie în timp ce medicul o viola: povestea șocantă a lui Erika

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.