Fiul cel mai mare al lui Bolsonaro, pozitiv la Coronavirus

Flavio Bolsonaro, fiul cel mai mare al președintelui brazilian, a fost depistat pozitiv pentru coronavirus. Acest lucru a fost anunțat printr-un comunicat  de presă, relatat de CNN, precizând că tânărul Bolsonaro nu are simptome și continuă să își desfășoare activitatea de senator de acasă. Flavio Bolsonaro este tratat cu hidroxiclorochina, un medicament anti-malarian a cărui eficiență împotriva covid-19 nu este dovedită științific.

Coronavirus, fostul premier al Ucrainei, Timoșenko se află în stare gravă în terapie intensivă

Președintele brazilian Jair Bolsonaro, care susține utilizarea acestui medicament ca și colegul american Donald Trump, a declarat că a luat tratamentul controversat după ce a anunțat pe 7 iulie că este pozitiv la coronavirus. Pe 25 iulie, președintele brazilian a declarat pe Twitter că s-a vindecat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.