Firma nu-l plateste, el se inarmeaza cu un scavator si distruge tot / Video

Firma nu-l plateste, el se inarmeaza cu un scavator si distruge tot / Video

Omul ar fi trebuit să fie plătit cu 600 de lire sterline, dar, având în vedere întârzierea plății, le-a  dat o lecție.

Nu mai vrea să mai aștepte plata din partea firmei pentru care a lucrat și din acest motiv, a pornit unul dintre escavatoarele pe care a lucrat și a  început să spargă intrarea hotelului pe care îl terminase  începând cu parterul. Povestea incredibilă a avut loc la hotelul Travelodge din Liverpool, o clădire nou-nouță și pentru care șeful a întârziat cu plata.

 

O scenă incredibilă, care a provocat daune grave la parterul hoteluli, daune care au costat mai mult decât avea de încasat muncitorul : “Astăzi a fost ultima zi de lucru, totul a fost perfect – au explicat managerii pentru The Guardian – dar în 20/30 de minute a distrus totul.

 

Videoclipul a devenit viral pe internet, iar poliția este pe urmele muncitorului nemulțumit.

Te-ar putea interesa și Si-a inchis fetita intr-o camera plina de gunoaie, fara mancare si i-a ars corpul. Mama condamanta la moarte

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.