Finlanda, un pedofil a violat o fetiță de 10 ani, dar judecătorii îl iartă. Care a fost motivația

Scandal de proporții în Finlanda pentru sentința unor judecători care au grațiat un bărbat vinovat că a abuzat sexual  o fată de 10 ani: ”Nu s-a demonstrat că victimei i-ar fi fost frică”

În timpul procesulu se pare că acuza nu ar fi fost în măsură să demonstreze că abuzul fizic a fost efectuat cu forța și că victimei i-ar fi fost frică. Pe scurt, întrucât acest lucru nu a fost demonstrat, judecătorii l-au lăsat liber pe inculpat.

Merge să ridice un pachet de la poștă: tânără violată și ucisă de un angajat al poștei

O nebunie absurdă, care a dezlănțuit un enorm scandal în Finlanda și care a  dus procesul în centrul Consiliului Europei. Într-adevăr, experții de la Strasbourg, potrivit Guardian, acuză legislația finlandeză, în esență, de facilitarea violatorilor, deoarece nu toate formele de violență sexuală sunt criminalizate.

Un caz care stânjenește guvernul finlandez și întreaga țară, astfel încât să-l determine pe executiv să asigure opinia publică: până la sfârșitul anului viitor, legea va fi revizuită în întregime, pentru a acționa împotriva pedofililor și aviolatorilor.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.