Filipine, zeci de persoane au fost luați ostatici într-un supermarket din Manila

Un bărbat a luat un grup de oameni ostatici într-un supermarket din Manila, Filipine. Se pare că ar fi vorba de un angajat nemulțumit.

Citește și Și-a abuzat fiul în vârstă de 6 ani cu un băț, moare la puțin timp din cauza infecției: “A mâncat tortul meu”

Anterior, primarul unui oraș din apropiere, San Juan, a declarat că este vorba de un agent de securitate a luat cel puțin 30 de oameni ostatici într-un birou și a împușcat cel puțin o persoană. Mai mulți polițiști au ajuns la fața locului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.