Filipine, un bebeluș de 23 de zile a murit de coronavirus: cazuri similare în Brazilia și Bolivia

Un bebeluș de numai 23 de zile a murit acum cinci zile în Filipine, după ce a fost descoperit pozitiv pentru Covid-19. Acest lucru a fost anunțat de primarul orașului Lipa, la aproximativ 70 km sud de capitala Manila, pe rețelele de socializare. Este una dintre cele mai tinere victime ale coronavirusului.

Filipine, refuză să poarte masca: ucis de agenți

În ultimele zile un copil născut prematur a murit în Brazilia și,  un alt copil în vârstă de cinci luni a murit în Bolivia după o săptămână în terapia intensivă. Cel mai recent bilanț de coronavirus din Filipine, este de  4.076 de cazuri și 203 de victime. La începutul lunii președintele filipinez Rodrigo Duterte a ordonat forțelor de securitate să împuște „mortal” pe oricine care va cauza „probleme” în zonele închise din cauza pandemiei coronavirusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.