Filipine, un alt cutremur cu magnitudinea de 6,4: cel puțin 16 morti

Filipine, un alt cutremur cu magnitudinea de 6,4: cel puțin 16 morti

Cel puțin 16 persoane au murit în Filipine după ce s-au produs mai multe cutremure puternice, au spus autoritățile. Alte 81 de persoane au fost rănite, iar 14 sunt dispărute, potrivit unei declarații a Oficiului pentru Protecția Civilă.

 

Un prim cutremur, de magnitudinea 6.1, a lovit insula Luzon în arhipelagul din Asia de Sud, luni. Marți după-amiază, un alt  cutremur cu magnitudinea de 6,4 s-a înregistrat pe insula Samar, în centrul Filipine, potrivit studiului US Geological Survey (USGS).

 

Nu a fost emis nici un avertisment de tsunami.

Te-ar putea interesa și Descopera ca in trecut iubita lui a fost un barbat: strangulata, apoi gateste cadavrul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.