Filipine, sarbatori extreme de Paste: auto-flagelarea in numele lui Iisus VIDEO

Filipine, sarbatori extreme de Paste: auto-flagelarea in numele lui Iisus VIDEO

În multe religii ale lumii, oamenii se biciuiesc sau ţin ritualuri extinse de auto-flagelare pentru păcatele lor. Credincioșii se auto-flagelaează pentru pentru a retrăi durerile lui Isus pe cruce. Se răstignesc și se rănesc pentru a sărbători Paștele.

 

Se întâmplă în Filipine unde credincioșii sărbătoresc Vinerea Mare prin simularea moarții lui Hristos. În țara asiatică, catolicii reprezintă aproximativ 80% din populație. O moștenire de 300 de ani deo guvernare colonială spaniolă.

 

Practica extremă este însoțită de o procesiune pe străzile orașelor. Sărbatoarea cere ca și credincioșii să ăractice sacrificii  fizice adevărate.

Te-ar putea interesa și O biserica s-a prabusit în timpul unei ceremonie de Pasti: 13 morti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.