Filipine, refuză să poarte masca: ucis de agenți

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost ucis pe insula Mindanao din Filipine, după ce a atacat un agent care l-a întrebat de ce nu  purta mască. Președintele Rodrigo Duterte a ordonat personalului poliției și armatei să împuște pe oricine care cauzează probleme prin încălcarea carantinei.

Este prima persoană ucisă din acest motiv.

Coronavirus: în 2015 China a reușit să îmbunătățească Sars cu un virus prezent în lilieci

Săptămâna trecută președintele filipinez Rodrigo Duterte a ordonat forțelor de securitate să împuște „mortal” pe oricine care va cauza „probleme” în zonele închise din cauza pandemiei coronavirusului

Coronavirus, președintele filipinez: „Cei care încalcă ordinul de carantină vor fi împușcați”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.