Filipine, ostaticii din supermarket au fost eliberați: atacatorul arestat

La finalul unei negocieri care a durat câteva ore, fostul agent de pază care a luat ostatici aproximativ treizeci de persoane într-un centru comercial din Manila a acceptat să elibereze prizonierii și apoi s-a predat poliției.

Citește și Filipine, zeci de persoane au fost luați ostatici într-un supermarket din Manila

Atacatorul avea asupra lui o armă și patru grenade. Primarul localității San Juan, unde se află centrul comercial, a garantat personal siguranța tuturor persoanelor în timp ce atacatorul s-a predat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.