Filipine, alertă de taifun: 200 de mii de persoane evacuate

Autoritățile filipineze au dispus evacuarea a peste 200 de mii de oameni din cauza sosirii taifunului, clasificat deja ca fiind cel mai puternic al anului.

Citește și Un cutremur de 7.0 a avut loc în largul coastei insulei grecești Samos, cu efecte devastatoare și pe coasta turcă din apropiere

Se așteaptă ca taifunul „Goni” să atingă apogeul în sud-est al insulei principale Luzon în primele ore ale zilei de duminică cu vânturi care suflă până la 205 kilometri pe oră, avertizează meteorologul de stat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.