Filipine: a decapitat o femeie și i-a mâncat creierul lângă orez

Ar fi decapitat o femeie și apoi i- ar fi mâncat creierul. Lloyd Bagtong  în vârstă de 21 de ani, șomer, a fost arestat joi pe insula Mindanao, în Filipine , după ce rămășițele unei femei neidentificate   au fost găsite la aproximativ trei kilometri de locuința sa. Bagtong a declarat poliției că era „beat și flămând” iar femeia a încercat să-i vorbească dimineața devreme în engleză, o limbă „pe care nu a înțeles-o”.

“Probabil că acest lucru l-a și enervat”  , a explicat căpitanul Maribeth Ramoga pentru Straits Times. Martorii au raportat că l-au văzut Bagtong mergând cu femeia în apropierea locului unde au fost găsite resturile femeii.

Citește și Nasa urmărește un asteroid devastator de 230 de kilotone care ar putea lovi Pământul în mai 2022

Ei bănuiesc că a ucis-o și a decapitat-o folosind un cuțit mare , poate un instrument de grădină care a fost găsit ascuns în pantaloni apoi  a folosit o bucată de pânză pentru a căra capul în locuința lui. Tânărul de 21 de ani a declarat poliției că a gătit mai întăi orezul apoi creierul femeii pe care l-a mâncat  și a aruncat craniul într-o groapă lângă casa sa. Cadavrul femeii a fost găsit cu mâinile legate la spate, în sutien și pantaloni. Bagtong este acum în custodia poliției și a fost dispusă o evaluare psihiatrică.

Polițiștii au declarat că au recuperat capul femeii și încă se lucrează la identificarea victimei. Autoritățile au lansat un apel tuturor persoanelor care au o rudă dispărută să-i contacteze.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.