Fiicele îi fac o fotografie mamei și i-o arată: ” Datorită lor acum sunt în viață, m-au salvat ”

Melissa Lee Matos, o americană în vârstă de 40 de ani din Parkersburg, Virginia de Vest,  a avut o dependență gravă de droguri: “Am fumat și am înghițit tot ce găseam. Mă uram și doream să mor “.

Apoi, într-o zi, cele două fiice ale sale de 9 și 11 ani, au văzut-o în acea situație, au fotografiat-o și i-au arătat-o. De atunci, viața femeii s-a schimbat pentru totdeauna și datorită lor este în viață și la ora actuală.

melissa 1Îi era imposibil să se ridice , cu gura larg deschisă și cu ochii pe jumătate închiși. O fotografie care nu lasă nicio umbră de îndoială de ce că fiicele lui Melissa Lee Matos, și-au fotografiat mama. Katherine, de 11 ani, și Elisabeta, de 9 ani, au decis să-și ajute mama care atinsese cel mai înalt grad al dependenței de droguri încercând să o ajute.

Doi tineri au căzut de la etajul al treilea în timpul unui raport intim

 

Astăzi, la doi ani după acel episod, Melissa nu are nicio îndoială: le datorează viața celor două fetițe ale ei. Când femeia s-a trezit din efecturile drogurilor și a văzut fotografia a hotărât să renunțe la dependență. Și așa a fost.  În ultimele zile, familia Matos a distribuit o altă fotografie:  de această dată Melissa fericită cu Katherine și Elisabeth.

Într-un interviu pentru Mirror, ea a vrut să  amintească acea perioadă dramatică de acum doi ani:

“Katherine îmi aducea de mâncare, mă mângâia pe cap, era lângă mine ca o mamă lângă copilul ei bolnav. Și-a ajutata surioara cu pregătirea pentru școală, o îmbrăca, îi dădea să mănânce…Toate aceste lucruri pe care de fapt ar fi trebuit să le facă mama, dar eu nu puteam în acel moment. A fost cea mai îngrozitoare perioadă din viața mea. Am făcut consum de heroină și xanax. dacă aveam crack îl fumam, dacă erau pastile le înghițeam. Nu-mi păsa ce erau, eram fericită că le aveam. Nu mă ascund că am avut momente în care am vrut să mă sinucid. Stăteam tot timpul închisă în cameră. Nu mai aveam pe nimeni… ”, spune Melissa.

Cult de sacrificiu condus de ”Buddha cel viu”, interzicea adepților să vorbească sau să se spele

 

”Dacă citiți aceste cuvinte și vă aflați în situația prin care am trecut și eu, vă implor să luptați și să vă ridicați. Viața merită trăită, nimic nu este pierdut. Eu am murit de multe ori, dar acum am găsit viața” a concluzionat Melissa

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.