Fiica unui campion a fost răpită: răpitorii au cerut o răscumpăre de 110.000 de lire sterline

Fiica unui campion a fost răpită: răpitorii au cerut o răscumpăre de 110.000 de lire sterline

Fiica de șase ani a campionului de curse de bărci cu motor Wynand de Jager, Amy-Lee Jager a fost smulsă din brațele mamei sale în afara unei școli elementare de la marginea Johannesburg Africa de Sud, ieri dimineață. Mama fetiței Angeline, a încercat din răsputer să-și țină fiica în brașe în timp ce o bandă 4 bărbați încercau să o răpească.  Campionul Wynand de Jager, a primit mai târziu un apel telefonic de la răpitori care îi cereau două milioane de Rand (110.000 de lire sterline).

Mizuko kuyō, ritualul japonez care sărbătorește copiii care nu s-au născut niciodată

Nu s-a dezvăluit cu ce anume a amenințat familia dacă banii nu ar fi plătit. 19 ore mai târziu, datorită unei publicități intense în jurul răpirii, Amy-Lee a fost găsită  pe marginea drumului. Un bărbat a auzit-o plângând în jurul oerei 2 dimineața și a dus-o în grabă la cea mai apropiată secția de poliție .

„Este în regulă, nu a fost rănită. Au fost cele mai lungi 19 ore din viața familiei noastre, dar suntem foarte fericiți s-a . Primul lucru terminat cu bine.” După reîntâlnirea cu mama și tata fetița a cerut un burger și să-și vadă fratele. Angeline și Wynand sunt încă traumatizați și va dura ceva timp să își revină.

Sursa: Metro

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.