Fiica lui Soleimani spune că Trump este „nebun ” și amenință SUA: „Vor veni zile întunecate…”

Subliniind necesitatea răzbunării imediate a Statelor Unite, l-a definit pe Trump ” un jucător de noroc”  așa cum a făcut-o cândva tatăl său.

Familiile soldaților americani  în Orientul Mijlociu „ar trebui să se aștepte la moartea copiilor lor”, a urlat  Zeinab Soleimani, fiica generalului Qassem, ucis  într-un raid american din Bagdad, în timpul ceremoniei funerare a tatălui său la Universitatea din Teheran . Și în fața telecamerelor a mărit  doza de răzbunare: “Nebunul de Trump, să nu credeadă că totul s-a încheiat cu uciderea  tatălui meu. Pentru americani, vor veni zile întunecate”.

Citește și Trump, medicii psihiatri îngrijorați: „Poate deveni un pericol”

Subliniind nevoia de răzbunare imediată asupra Statelor Unite, l-a numit peTrump  „joc de noroc”așa cum a făcut cu tatăl ei: „Ai făcut o greșeală istorică – a adăugat ea – nu vei putea să semeni discordia între Iran și Irak”.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.