Fiica intră în cuva mașinii de spălat iar programul de spălare pornește singur. Ce s-a întâmplat

Momente de disperare pentru o tânără mamă din Colorado. Fiica cea mică a intrat în cava mașinii de spălat iar programul a pornit singur. Denunțul pe pagina de Facebbok: Lindsey McIver de 32 de ani, mamă a trei copii a povestit că la numai două zile după ce și-a cumpărat mașina de spălat, fiica cea mică a intrat în cuva mașinii, iar ușa s-a închis.

”Nu am crezut niociodată că o mașină de spălat poate deveni un obiect atât de periculos! Marți dimineață, fiul mijlociu în vârstă de numai 4 ani a venit în cameră și a început să plângă. Nici nu putea să vorbească…Am încercat să îmi dau seama ce vrea să-mi spună, iar când am realizat că spunea”Kloe…înăuntru..mașina de spălat”, am încremenit”

Povestea pisoiului Duo: s-a născut cu două guri, două nasuri și trei ochi și jumătate / VIDEO

Femeia a fugit repede în baie și a observat că deși mașina nu avea niciun program selectat, cuva începuse să se umple cu apă.

”Am reușit să opresc mașina și să scot fetița afară. În afară de câteva lovituri la cap și hainele ude, din fericire micuța Kloe era bine.”

Femeia a dorit să-și spună povestea pe pagina ei de Facebook, încercând să tragă alarma tuturor părinților cu copii mici să pună întotdeauna dispozitivul de singuranță a mașinii de spălat. În câteva zile postul a devenit viral cu aproape 140.000 de like și comentarii și mai mult 330.000 de distribuiri.

 

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.