Fiica de 6 ani a lui George Floyd încă nu știe cum a murit tatăl ei: ” Vreau ca oamenii să știe că îmi este dor de tata ”

Gianna Floyd în vârstă de 6 ani , fiica lui George afro-americanul ucis în Minneapolis în timp ce a fost arestat , a fost intervievată de ABC împreună cu mama ei Roxie Washington. „Vreau ca oamenii să știe că îmi este dor de tata ” , a spus fetița. Mama a explicat că încă nu a găsit o modalitate de a- i spune fetei ce s-a întâmplat . “I-am spus doar că tatăl ei a murit pentru că nu putea respira.”

Atunci, Gianna i-a mărturisit jurnalistului ABC că a vra să se facă medic atunci când va crește mare  „pentru a avea grijă de ceilalți”.

George Clooney: „În SUA, adevărata pandemie este rasismul, iar în 400 de ani încă nu am găsit vaccinul”

Marx, Roxie Washington a ținut o conferință de presă împreună cu fiica sa: “Vreau dreptate pentru George. Vreau dreptate pentru George, pentru că a fost un om bun – a spus femeia. ”L-au luat de lângă noi, iar Gianna nu mai are un tată. George nu o va vedea niciodată crescând, absolvind și nu o va însoți niciodată la altar “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.