Fetiță zgâriată pe față de o ”fantomă” în pătuțul ei. Momentul înregistrat de o telecameră / Video

Fetiță zgâriată pe față de o ”fantomă” în pătuțul ei. Momentul a fost înregistrat de de o telecameră iar părinții sunt îngroziți.

Este adevărat sau fals? Videoclipul în care o fantomă zgârie copilul în pătuț a devint viral. Filmarea a fost publicată de un cuplu din Highland din Michigan, Heather Brough și Joshua Higgins, care au susținut că nci ei nu pot crede ceea ce au văzut. Pare a fi  o scenă de film de groază ca în filmul Paranormal Activity, în care o creatură înfricoșătoare îi chinuia pe locuitorii unei cabane.

Același lucru pare să se întâmple în casa familiei Higgings. Cei doi soți au permis reporterului Wxyz.com să intre în casa lor pentru a se documenta și prelua filmulețul. Imaginile au fost înregistrate de “nanny cam” o cameră de supraveghere a copilului instalată pe pătuțul fiicei în vârstă de un an.

Și-a pierdut telefonul cu fotografiile mamei sale moarte: un copil oferă toate economiile sale

Și dacă documentul video nu era suficient pentru a trezi teama sau măcar uimirea, există un alt detaliu care face această poveste (dacă este adevărată) chiar mai tulburătoare.

Copila ar prezenta  semne pe față, ca niște zgârieturi, făcute de presupusa fantomă.

“Omul care a trăit în această casă înaintea noastră s-a sinucis sărind de la   fereastră”, au spus cei doi soți.

Între timp ce așteaptă să găsească banii necesari pentru a se muta din casă,  soții Higgins s-au adresat unei echipe de anchetatori paranormali, în încercarea de a vâna fantoma și de a proteja copilul.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.