Fetița se naște cu o boală rară, mama o respinge: “Nu o vreau, este un blestem”

O bebelușă s-a născut prematur și cu o boală rară care îi face pielea să crească de șapte ori mai repede decât de obicei. Mama în vârstă de 28 de ani, care dorește să rămână anonimă, a dat naștere copilei într-un spital guvernamental din districtul Patna din Bihar, în estul Indiei, în weekend.

Copilul are o boală numită ihtioza arlecchin.

Ihtioza fetală, cunoscută și sub numele de ihtioza arlechin, reprezintă cea mai severă formă a ihtiozei congenitale. Aceasta, se caracterizează prin îngroșarea excesivă a stratului de cheratină la nivelul pielii bebelușului, care se naște cu un strat gros de piele, având aspectul unei armuri care îl jenează pe copil la fiecare mișcare. Solzii galbeni specifici se cojesc, pielea se crapă, iar decesul survine de multe ori în primele săptămâni de viață.

Părinții, despre care se spune că au fost traumatizați când au văzut-o, au spus “este un blestem”. Și la început au refuzat să o ia. Dar apoi s-au răzgândi și au luat-o acasă, dar mama ei nu vrea să o țină

Și-a violat fiica de doi ani și jumătate și a vândut imaginile pedofililor !

”Nu știu cum s-a întâmplat”, a declarat mama. Eu și restul familiei suntem complet distruși – a spus ea, sunt șocată pentru că mă așteptam să devin mama unui copil sănătos,  fie că era o fată sau un băiat “. La câteva ore după vestea despre nașterea bebelușului, zeci de curioși s-au adunat în fața spitalului pentru a  vedea copila.

ihtioza arlechin 1 ihtiozaarlechin 1Presa locală a raportat că bebelușul s-a născut la 32 de săptămâni în loc de 36 de săptămâni.

 Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.