Fetița rămâne însărcinată și naște la 10 ani. Violată de iubitul mamei sale: știa, dar nu a făcut nimic

Oroare în  acasă. O fetiță în vârstă de 10 ani a rămas însărcinată și a născut un copil, fructul numeroaselor violențe sexuale suferite de iubitul mamei sale . Femeia, care a mărturisit că știa totul, dar nu făcut nimc. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani  a fost condamnat la 160 de ani de închisoare, în timp ce mama fetiței la 25 de ani .

Fetița, acum are acum 12 ani și este mama a unui copil. Chiar dacă îi povestise totul mamei sale, care era conștientă și de sarcina fiicei sale, în loc să-l alunge și să-l raporteze autorităților, i-a permis să locuiască în continuare sun același acoperiș  în casa lor din Indiana, în Statele Unite.

Citește și Un bărbat din Nepal arestat pentru moartea unei femei în „coliba menstruației”

Micuța victimă a fost plasată asistenților sociali, iar bebelușul a fost dat spre adopție. Fetița nu a fost nevoită să depună mărturie , deoarece declarația  mamei sale a făcut posibilă condamnarea bărbatului la 160 de ani de închisoare și la 25 de ani pentru ea.

Judecătoarea Lisa Glancy a declarat că este fericită de dragul victimei,  că femeia s-a pledat vinovată neexpunând-o în instanță și obligând-o să-și reamintească dramele pe care le-a trăit în casa ei. ” Acum este îngrijită,  într-un loc care îi va permite să-și trăiască pe cât posibil copilăria  și să ducă o viață cât mai normală”, a spus ea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.