Fetiță nou-născută găsită vie într-un sac de gunoi, rănită și plină de viermi / VIDEO

O fetiță nou-născută a fost găsită vie într-un sac de gunoi, rănită și plină de viermi, iar astăzi luptă pentru viața ei

Sincer încep să cred că toată umanitatea este pierdută. Viața nu are acum nicio valoare și un copil, care ar trebui să fie cea mai mare bucurie, devine doar o povară inutilă de a scăpa. În timp ce animalele își protejează și îngrijesc puii, oamenii par să se îndepărteze de toate formele de iubire, respect și protecție.

 

Este de neconceput pentru o minte sănătoasă gândul de a abandona un copil, dar, din păcate, în mod evident, unele persoane, pe lângă faptul că nu au inimă, nu au nici măcar creier. Din păcate, aceste evenimente par să devină din ce în ce mai frecvente, în special în unele zone ale lumii unde sărăcia este răspândită. În Vietnam, cazul unui copil a provocat o anumită senzație, tocmai datorită stării în care a fost găsită.

 

Era în interiorul unui sac de plastic legat de un copac. A fost expusă la soare timp de câteva zile și avea nenumărate înțepături de țânțari și o rană  infestată de viermi. Toate acestea s-au întâmplat în provincia Lam Dong, o regiune a Highlands centrale din Vietnam. Din câte au putut constata medicii, copilul fusese abandonat de câteva zile și se afla în condiții groaznice când a fost găsită,  se temeau că nu poate supraviețui.

Un copil de un an a murit de foame după ce a fost hrănit cu mâncare vegană: părinți arestați

 

Descoperirea copilului a avut loc în aprilie, însă starea ei, deși îmbunătățită, este întotdeauna foarte gravă. De fapt, micuța Hoai mai are încă  multe probleme de sănătate, inclusiv niveluri periculoase de lichid care se acumulează în creierul. Cu toate acestea, medicii fac tot posibilul pentru a o  vindeca. ” A început să doarmă mai bine, plânge mai tare și are mai mult pofta de mâncare.

A câștigat aproximativ 700 g în greutate și reacțiile sale s-au îmbunătățit. Suntem mereu alături de ea și nu o abandonăm.  Mai are nevoie de multe rugăciuni, dar suntem siguri că ve supraviețui.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.