Fetiță gravidă la 11 ani: “Violată de bunicul ei”. Avortul negat, ea încearcă să se sinucidă, copilul moare

Fetiță gravidă la 11 ani: “Violată de bunicul ei”. Avortul negat, ea încearcă să se sinucidă, copilul moare

Partenerul bunicii copilei a violat-o: violuri repetate pănâ când micuța, la doar 11 ani a rămas însărcinată. Medicii au refuzat să-i facă întrerupere de sarcină iar fetița a încercat să se sinucidă de două ori, înainte de a avea o operație de cezariană de urgență. Întreaga Argentină după acest caz este sub șoc. Pe rețelele de socializare s-a lansat un hashtag # ninasnomadres, pentru a sublinia faptul că micuța victimă este doar un copil, nu o mamă.

Sarcina copilei s-a încheiat în cel mai tragic mod: nou-născutul nu a supraviețuit. Ceea ce este și mai șocant în acestă tragedie este atitudinea medicilor : mai bine de o lună fetița a cerut să i se facă întrerupere de sarcină, dar medicii au refuzat.

Incendiu uriaș în Los Angeles: o persoană a murit și o sută de mii de oameni au fost evacuați / VIDEO

În Argentina avortul este ilegal. Întreruperea de sarcină se poate face numai dacă viața mamei este pusă în pericol sau în urma unui viol dovedit. În cazul în care avortul se face din alegerea persoanlă se riscă 4 ani de închisoare. În ciuda faptului că micuța a fost victima unui viol, medicii nu au acceptat să-i facă întreruperea de sarcină. În pragul disperării fetița a încercat să se sinucidă de două ori.

Schermata 2019 03 12 alle 13.20.52 12132111 1Asociațiile feministe au provocat un val de controverse, iar multe dintre ele, printre care și unele actrițe argentiniene celebre, și-au postat fotografiile cu fetițele lor cu  un hashtag # ninasnomadres (fete, nu mame), pentru a explica că   la acea vârstă este încă copil, și nu ar trebui să crească copilul violatorului său.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.