Fetiță forțată de părinți să se prostitueze, salvată de poliție. Lasă un mesaj: „Mamă, iartă-mă”

” Mamă, iartă-mă ”. Acesta este mesajul înfricoșător scris pe ușă de o copilă de 12 ani, după ce a fost salvată de autorități. Poliția a descoperit că fetița a fost obligată de părinți să se prostitueze  în locuința sa din Malappuram,  India și se pare că fetița a fost abuzată de cel puțin 30 de bărbați în ultimii doi ani. Detaliile acestei teribile experiențe au apărut în timpul ședințelor de consiliere de către asistenții sociali ai școlii. Potrivit consilierului procurorului, care a vorbit cu Times of India , copilul chiar s-a simțit „ vinovată ” pentru faptul că presupusa sursă de venit a familiei fusese oprită.

Tatăl copilei era șomer și a fost arestat duminică seara în timp ce mama continuă să nege acuzațiile și își cere fiica înapoi. Dar fata lăsase mai mult de o declarație autorităților indiene. ” A început să plângă când a fost întrebată ce se întâmplă în acea casă. Ea a spus că familia sa, inclusiv o bunică bolnavă, avea nevoie disperată de bani și că nici măcar nu pot să plătească chiria “.

Bani Shanta: bordelul bengal cu femei vândute, drogate și lipsite de libertate

 

„ Era îngrijorată că familia se afla într-o criză financiară mai profundă acum că tatăl ei a fost arestat. Fata nici nu părea să-și dea seama că a fost abuzată și exploatată așa de mult timp “. Vecinii au spus că bănuiau că „ceva oribil” se întâmpl  în apartamentul lor din Malappuram. O femeie a spus că a auzise o fată plângând și a văzut bărbați venind acasă, dar nu a vrut să se amestece. Se pare că fata începuse să nu mai meargă la școală, iar starea ei de sănătate era vizibil deteriorată.

În cele din urmă, un vecin a alertat autoritățile școlii, iar tânăra a fost invitată la ședințe de consiliere. De atunci a fost dusă la un adăpost. De atunci, un examen medical a confirmat că fata a fost violată, potrivit presei locale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.