Fetița este neastâmpărată, mama aruncă benzină pe ea și îi dă foc

Dalia Jimenez, o femeie în vârstă  de 20 de ani din Dallas, în Statele Unite, a fost arestată cu acuzația violență și vătămare corporală împotriva fiicei sale de numai 5 ani. Femeia, într-un atac de furie din cauza urletelor copilei  a luat benzina și a aruncat-o pe fetiță apoi i-a dat foc cu o brichetă.

Când a fost interogată de ofițerii de poliție, ea a declarat inițial că a fost un accident care a avut loc în timp ce copila cobora pe scări cu o lumânare aprinsă. Dar versiunea ei de fapte a prezentat prea multe neconcordanțe și, după o lungă interogare, femeia a mărturisit.

Citește și S-au filmat în timp ce au torturat un cerb până la moarte: riscă 37 de ani de închisoare

Fetița a fost dusă de urgenta la Spitalul Parkland Memorial din Dallas, unde rămas spitalizată. Potrivit medicilor micuța prezenta arcuri pe ambii obraji, pe maxilar și pe umăr. Femeia a fost arestată dar apoi eliberată pe o cauțiune de 20.000 de dolari. Cei doi frați mai mici au fost luați de serviciile sociale și protecție a copilului.

Se pare că acesta nu a fost primul caz de violență în acea familie. Potrivit Fort Worth Star-Telegram  în 2018 fetița a fost internată la spital cu o fractură suspectă al unui braț. În acea situație copila ar fi spus medicilor că mama ei o bate cu o curea pentru că este rea și neascultătoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.