Fetița de un an nu vrea să doarmă, mama îi dă heroină și o ucide

Fetița de un an nu vrea să doarmă, mama îi dă heroină și o ucide

Este o poveste îngrozitoare care provine din Statele Unite și raportată astăzi de Metro. O mamă de 33 de ani și-a ucis fiica în vârstă de un an, dându-i eroinei să o pună la culcare.  Kimberly Nelligan, în octombrie anul trecut a fost găsită vinovată de uciderea fiicei sale Jordan. Dar nu este tot: femeia i-ar fi dat heroină copilei de cel puțin 15 ori doar pentru că micuța era vioaie și nu vrea să doarmă.

Copilul a fost găsit mort de salvatori în casa în care locuia cu mama ei în Bangor, Maine. Medicul legist a găsit  în sângele copilului  urme de Fentanyl, un drog puternic cu care este tăiată heroina.

Verificați-vă monedele de 2 euro: unele pot valora peste 2 mii de euro

În ciuda tragediei, în iunie trecut, femeia acuzată de crimă a postat pe Facebook o fotografie cu o cantitate imensă de marijuana cu un comentariu ”Yay buddy (amicul Yay).

Femeia a mărturisit că a folosit heroină o dată pe săptămână și – potrivit tatălui fetiței – se pare că femeia obișnuia să frece substanța de pe gingiile bebelușului…. un pic de cocaină pentru a-i testa calitatea. O făcuse și cu fiica ei  cea mai mare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.