Fetita de doi ani ucisa din India: au rapit-o, i-au scos ochii si au aruncat-o la gunoi: oroare si indignare pe Twitter

Fetita de doi ani ucisa din India: au rapit-o, i-au scos ochii si au aruncat-o la gunoi: oroare si indignare pe Twitter

Pentru un pumn de bani, au luat viața unei copile de numai doi ani ! 

 

O fetiță de doi ani și jumătate a fost ucisă cu brutalitate în nordul Indiei în urma unei dispute între două familii  privind un împrumut neplătit . Cazul a provocat condamnarea și indignarea în întreaga țară. Potrivit autorităților locale, copila a fost răpită pe 31 mai, în districtul Aligarh, în statul Uttar Pradesh, iar corpul ei a fost găsit într-un groapă de gunoi trei zile mai târziu.

 

Potrivit agenției de știri Ians, poliția a început o investigație pentru crimă și tortură după ce familia a susținut că copilul a fost strangulat și ochii ei au fost practic smulși din orbite. Analizele au exclus violul.

“Doi bărbați, ambii vecini care au avut o dispută din cauza  unui împrumut cu bunicul victimei, au fost arestați”, a spus șeful poliției raionale Akash Kulhary. Unul dintre suspecți a împrumutat bunicului fetiței 50.000 de rupii (720 de dolari). Plătind o parte din datorie, bătrânul bunic mai trebuia să-i plătească alți 10.000 de rupii. De acolo a plecat cearta, a declarat postul de televiziune NDTV.

Te-ar putea interesa și Minori violati in numele lui Dumnezeu: guru bisericii “La luz del Mundo” a fost arestat

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.