Fetiță de 9 ani, violată de mai mulți bărbați: mama ei o îmbrăca într-un „iepuraș” Playboy

Își îmbrăca fiica în vârstă de 9 ani într-un „iepuraș” Playboy și lăsa numeroși bărbați să o violeze în. Aceasta este crima oribilă comisă de o mamă, care a fost condamnată la 10 ani de închisoare marți 18 august . Povestea a avut loc în Australia și datează de acum câțiva ani. De fapt, între mai 2014 și mai 2015, fata  care acum are 15 ani, a fost violată în mod repetat în casa în care locuia împreună cu mama ei  pe Coasta de Aur. Tânăra, care avea 9 ani la acea vreme, a declarat că a fost îmbrăcată de mama ei într-un „iepuraș” Playboy, adică cu urechi de iepuraș și rochie neagră de dantelă.

Atac islamist la Berlin! Un bărbat a provocat un lanț de accidente rutiere strigând „Allah Akbar”: mai mulți răniți

Aceeași victimă a fost cea care a denunțat violențele  care au avut loc „în fiecare zi ”, într-o scrisoare trimisă unui psiholog, în care descria cum mama ei și unii dintre prietenii ei obișnuiau să o atingă „în mod necorespunzător”. În perioada abuzului, tatăl victimei era în închisoare după ce a fost arestat pentru acuzații de droguri. Anchetatorii au mai spus că fetița a încercat să se sinucidă  de trei ori în ultimii ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.