Fetiță de 7 ani ucisă în fața părinților: înjunghiată într-un parc de o femeie

A înjunghiat o fetiță de 7 ani într-un parc,  în fața părinților ei chiar de Ziua Mamei. Criminala,  Eltiona Skana de origine albaneză în vârstă de 30 de ani a pledat vinovată de asasinarea lui Emily Jones în Bolton, Greater Manchester, în timp ce fata era în parc cu familia ei în Bolton, Greater Manchester.

 

Citește și O fetiță de numai 5 ani a murit de coronavirus: fusese externată din spital câteva ore mai devreme

Femeia stătea pe o bancă când a văzut-o pe fetiță trecând pe bicicletă și lovind-o cu un cuțit în gât. Familia a solicitat ajutor și, în ciuda intervenției rapide a ambulanței, fetița a murit câteva ore mai târziu în spital. Femeia de 30 de ani a fost arestată și ți-a recunoscut imediat fapta.

În ultimele zile, se ține audierea împotriva ei pentru acuzația de crimă, chiar dacă avocații femeii au cerut să amâne cazul pentru a înțelege care au fost motivele reale din spatele gestului nebun, relatează  presa locală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu: https://metro.co.uk/2020/11/06/woman-admits-killing-girl-7-in-front-of-family-on-mothers-day-13549712/
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.