Fetiță de 5 ani sfâșiată de cinci câini în timpul unui picnic cu familia în grădină

Fetiță de 5 ani sfâșiată de cinci câini în timpul unui picnic cu familia în grădină

Micuța Ella se bucura de un picnic cu familia în spatele curții sale. Totuși, dintr-o dată, ea a fost redusă într- bucată de carne pentru cinci câini.  Episodul a fost relatat de The Sun . Potrivit reconstrucției, cele cinci pitbulli terrier a vecinului   ar fi trecut prin gard și a masacrat-o pe Ella .

Episodul datează din 7 mai 2016 și s-a întâmplat în Dingle, Liverpool . Mătușa fetiței a declarat pentru BBC Defenders UK că știau de câinii vecinului, dar nu erau periculoși și stăteau liniști în curtea lor care era separat de un gard, deci nu aveau motive de îngrijorare. Nici nu a terminat de gândit că un minut mai târziu cei cinci câini au pătruns prin gard și au luat poziți de atac. Se uitau la ei și mârâiau.

O femeie a fost sfâșiată de proprii câini: ”Am auzit-o cum urla, dar nu puteam să intrăm în casă”

Familia a încercat fără mișcări bruște să se adăpostească în casă dar cei cinci câini i-au atacat și au început să-o sfâșie pe Ella, care era pe atunci la cinci ani, în timp ce Sandra a încercat frenetic să o salveze.

„Am ridicat-o, dădeam cu pumnii și țipam după ajutor.  Încercam să-mi croiesc drumul către ușă dar ei sărau și mușcau din fetiță ca dintr-o bucată de carne. Au mușcat-o pe picior, pe obraz. Parcă încercau să mă doboare. Ella și-a pierdut conștiința.”, a spus femeia.

Micuța Ella a fost transportată la Spitalul de copii Alder Hey , unde a rămas timp de trei săptămâni și jumătate și a trebuit să fie supusă la o intervenție chirurgicală care a durat 12 ore.

Un bărbat a fost ars de viu de săteni după ce a violat o tânără de 17 ani cu handicap

“Fața ei nu semăna deloc cu ea, umflată, mușcată peste tot, mi se rupea sufletul a continuat mătușa ei. „Obrazul îi atârna, se vedea scalpul avea răni sub ochi…  Sângera peste tot . Sincer am crezut că nu va supraviețui, nimeni nu ar trebuit să treacă prin așa ceva. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.