Fetiță de 5 ani masacrată cu un cuțit în timp ce se îndrepta spre școală: rezidenții au încercat să-l linșeze

Oroare în Brazilia unde o fetiță de cinci ani, Ieda Izabel Manoel Peres, a fost înjunghiată la moarte  în timp ce se îndrepta spre școală în Betim, în landul Belo Horizonte, capitala statului Minas Gerais. S-a întâmplat ieri dimineață, a anunțat radiodifuzorul Rede TV : autoritățile au arestat un suspect de crimă.

Un păstor încearcă să-și vândă fiul de 2 ani unui necunoscut pentru a abuza de el: arestat

Pentru poliția militară, criminalul fetiței suferă de schizofrenie și purta brățara electronică. Pentru agenți, presupusul criminal a spus că a acționat „din ordinul unui spirit”. În  momentul crimei fetița era însoțită de un alt copil și îngrijitoarea care  a încerca să-i apere. Unii rezidenți s-au năpustit asupra criminalului încercând să-l linșeze. Poliția a dezvăluit ulterior că suspectul și-a petrecut noaptea fumând hașiș.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.