Fetita de 4 ani violata ai batuta de ani de zile de membrii familiei: “M-au inchis intr-o cusca”

Fetita de 4 ani violata ai batuta de ani de zile de membrii familiei: “M-au inchis intr-o cusca”

Bătută, violată și supusă la orice fel de abuz. O fetiță de 4 ani a fost a fost torturată și abuzată până la limita rezistenței unei ființe umane de propria familie. Fetița din Louisiana, a suferit ani de zile până a decis să rupă tăcerea și a denunțat 5 persoane aparținând familiei sale.

Astăzi fata are 12 ani și a povestit ce a fost obligată să sufere de la vârsta de 4 ani. Copila a fost internată într-o instituție de sănătate mintală Bilox din Mississippi. În timpul terapiei, copila a povestit încet, încet toate violențele suferite din 2009 până în 2017.

Se îmbată în Manchester și se trezește în Ibiza: povestea absurdă a unei tinere

 

Autoritățile au pus cătușele pe mâini lui :  Tilman Carolise 53 de ani, Harrington Matherne 66 de ani, Farrel Tregre 19 de ani, Tina Tregre 46 de ani și mama acestuia din urmă, și sora lui Terri Tregre, de 40 de ani.

Toți membrii familiei copilului ar fi bătut-o de mai multe ori, au violată, lăsată fără hrană și chiar încuiată într-o cușcă, scrie Daily Mail. Copila era amenințată cu moartea dacă ar fi vorbit. Ai de zile trăite în groază, în suferință fără să poate cere ajutor nimănui….

Victima a fost chiar blocată într-o cușcă de câine și legată de un copac înainte de a fi violată. În timp ce bărbații o violau, cele două femei aveau sarcina de a supraveghea copilul și de a o împiedica să scape.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.