Fetiță de 4 ani cu sindromul Down ucisă în bătaie de iubitul mamei sale: ”Nu mă asculta”

Fetiță de 4 ani cu sindromul Down ucisă în bătaie de iubitul mamei sale: ”Nu mă asculta”

În ziua crimei, copila a fost încredințată bărbatului de către mama sa, care  era plecată la muncă. Adam Hughes, în vârstă de 24 de ani, și-ar fi dezlănțuit furia asupra fetiței, lovind-o cu sălbăticie până a murit. Micuța Kylee Willis a murit în spital după câteva zile de agonie.

Fetița nu îl asculta  ​​și îl întrerupea continuu când vorbea. Acest capriciu banal și nevinovat a fost suficient pentru a declanșa furia oarbă a lui Adam Hughes de 24 de ani împotriva copilei 4 ani, în casa iubitei sale din San Bernardino, California

Arsuri de țigări și diverse arsuri de brichetă pe corpul fiului său de 2 ani: tatăl acuzat de tortură

Micuța Kylee Willis,  a murit după câteva zile dupămce a fost internată în spital în condiții grave. Potrivit anchetatorilor, bărbatul nu ar fi fost în stare să aibe grijă de fetiță și și-ar fi dezlănțuit mânia pe care o avea lovind-o cu bestialitate. Apoi, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, a pus-o în pat. Când a mers să vadă ce face fata, câteva ore mai târziu, a găsit-o fără viață. Degetele șii buzele copilei erau vinete.

În acel moment el a avertizat-o pe mama fetiței și serviciile medicale de urgență care  au dus-o la spital. De acolo, copilul a fost transferat cu avionul într-un centru specializat, dar din păcate pentru Kylee orice tentativă de a o salva a fost inutilă. Atât Hughes, cât și mama copilului au fost arestați sub acuzația de abuz asupra copilului, dar, după moartea lui Kylee, bărbatula fost acuzat de crimă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.