Fetiță de 22 de luni bătută și otrăvită în 2017 : după doi ani cadavrul se află încă la morgă

Eva a murit la doar 22 de luni în 2017, iar după doi ani cadavrul ei se află încă la morgă…nu poate avea parte de o înmormântare adecvată. Mama și fostul său iubit sunt în închisoare pentru crimă.

La distanță de doi ani după moartea sa, corpul  micuței Eva Leatherland se află încă la morgă.  Eva a sot  umplută de bătăi și otrăvită cu o doză fatală de codeină pentru a fi lăsată apoi să moară.  Autorii acestei atrocități sunt mama Abigail Leatherland în vârstă de 26 de ani, și Tom Curd, fostul partener de 31 de ani. Cei doi sunt în închisoare.  Tom a fost condamnat la 20 de ani pentru omor, în timp ce Abigail a fost condamnat la trei ani și jumătate pentru că nu a intervenit  să salveze viața fetiței. Medicul legist au găsit două fracturi de craniu și douăsprezece în coaste rupte, constatând că decesul s-a produs în urma intoxicației cu codeină  pe care cuplul le-a administrat copilului în încercarea de a acoperi violențele.

Bianca a murit la vârsta de 4 ani: pe corp au fost găsite semne de abuz sexual și lovituri

 

Ancheta a arătat că cuplul a solicitat mult prea târziu intervenția unei ambulanțe în Liskeard, Cornwall. Paramedicii au găsit copilul pe un pat murdar, cu vomă în jurul gurii. La scurt timp după ce a fost transportată la spitalul Derriford din Plymouth, copilul a murit. Anchetatorii au descoperit că Eva a fost era subnutrită și, pe lângă fracturi, au fost găsite mai multe vânătăi. Și la această oră are loc o luptă legală între tatăl biologic, Dean Bird și sistemul judiciar care a „blocat” înmormântarea trupului Eva.

Copila nu a avut încă parte de o înmormântare, iar un examinator medical a numit această întârziere „Rușinoasă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.