Fetiţă de 1 an, bătută de mama româncă pe stradă, în Italia. Trecătorii au reușit să o salveze

Episod șocant ieri după amiază în S.Teresa di Riva în Sicilia.

O fetiță de câteva luni a fost bătută în plină stradă de mama ei, sub ochii îngroziți ai trecătorilor. Mama, o româncă de 34 de ani, sub influența alcoolului după ce a început să lovească cu violență pe micuță.

Trecătorii îngroziți de scenele la care erau martori au oprit-o pe femeie cerând intervenția imediată a forțelor de ordine.

Nici în fața carabinierilor  femeia nu s-a calmat. Mai mult a început să fie și mai violentă scuipăndu-i și încercând să-i lovească și pe aceștia.

Micuța a fost dusă la spital, iar femeia va trebui să dea socoteală în fața legii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.