Fenomen rar: un roi mare de albine s-a așezat pe fundul unui bărbat VIDEO

Velelhu, un tânăr în vârstă de 25 de ani, se mergea cu un prieten către un garaj din Nagaland în nord-estul Indiei, când dintr-o dată un roi mare de albine s-a agățat pe spatele blugilor.

Un fenomen pe cât de rar pe atât de normal din partea albinelor deoarece ceva a atras-o pe regina albinlor să se așeze pe fundul tânărului. La scurt timp roiul a urmat-o. Videoclipul, realizat de prietenul lui Velelhu, arată bărbatul aplecat în față încercând să scuture albinele,  dar ele nici gând să plece.  După ce s-au luptat cu roiul de albine, prietenul ghinionistului Velelhu a reușit să prindă regina și a băgat-o într-un brocan. La scurt timp albinele au învăluit borcanul eliberându-l pe săracul Velelhu.

Tragedie: doi tineri miri au murit imediat după ce au spus ”Da”

 

Sursa: Mirror

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.