Femeile inteligente sunt cele care beau cel mai mult. O spune știința

Știința este în favoarea consumatorilor de alcool, demonstrând modul în care cei mai inteligenți sunt cei care beau cel mai mult

De ceva timp, pe internet, “a circulat un zvon” că cei care beau cel mai mult sunt și cei mai inteligenți.

Cercetătorii finlandezi restrâng domeniul cercetării, spunând că femeile care beau mai mult, sunt cele mai inteligente.

Studiile științifice susțin că inteligența generală a evoluat prin adaptarea psihologică pentru a rezolva probleme mai noi din punct de vedere emoțional. Consumul de alcool este derivarea unei stări emoționale în evoluție, de aici și   posibila legătura dintre inteligență și băut.

Motivul?

Cei mai inteligenți au mai multe șanse în viață decât alții, astfel încât se presupune și o viață socială mai activă. Prin urmare,  posibilitatea de a vă găsi în fața unui pahar bun de vin sau a unui lichior este cu siguranță mai mare. Cu cât ieși mai mult, cu cât întâlnești mai multă lume, cu atât ai mai multe șanse de a bea.

Iată ce se întamplă în organismul tău dacă bei apă cu lămâie dimineața, timp de o săptămână

Femeile au, desigur, mai multe posibilități decât bărbații, deoarece în sfera socială știu să se comporte mai bine.
Cercetătorii de la London School of Economics au analizat datele a mii de adulți britanici și au găsit o corelație între nivelul de educație și consumul zilnic:

68,4% dintre absolvenți se descriu ca băutori, comparativ cu 35,2% dintre adulții fără studii.

Acest lucru ar putea fi atribuit obiceiurilor de binge-drinking   în care studenții învață să bea în campusurile universităților.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.