Femeile conduc mai bine decât bărbații – mit sau realitate?

Există nenumărate numere de stand-up care fac referire la pericolul pe care îl prezintă femeia la volan.  Dar se pare că studiile arată contrariul

O companie de închirieri auto din Marea Britanie a făcut un sondaj care a avut ca scop să lămurească o veche controversă.

Cine se descurcă mai bine la volan: femeile sau bărbaţii?

700 de oameni au fost intervievaţi în legătură cu incidentele din trafic.

Concluziile arată că 57% dintre bărbaţi au fost implicaţi în accidente cel puţin o dată în viaţa lor, faţă de numai 44% dintre femeile care au participat la sondaj.

Rezultatele sondajului mai arată că 60% dintre bărbaţii de peste 65 de ani au avut cel puţin un accident, faţă de numai 30% dintre femeile de aceeaşi vârstă.

Acelaşi studiu arată că bărbaţii sunt convinşi că ei conduc mai bine decât femeile, chiar dacă rezultatele spun altceva.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.