Femeie injectată cu acid de baterie și arsă de vie de un bărbat eliberat pentru viol

Femeie injectată cu acid de baterie și arsă de vie de un barbat eliberat pentru viol

Atunci când Michael Cardamone și-a ucis vecina cu brutalitate, tocmai ieșise din închisoare după ce a fost condamnat pentru că a violat o minoră în vârstă de 15 ani. Femeia ucisă, Karen Chetchuti era din Victoria, Australia. Criminalul a legat-o și după ce a drogat-o i-a injectat acid de baterie după care a ars-o de vie.

Se pare că bărbatul era atras de ea și nevăzând din partea ei niciun interes, s-a hotărât să o pedepsească. Karen era divorțată și avea doi copii. Acum familia victimei dă în judecată statul Vittoria pentru că a lăsat liber o persoană atât de periculoasă și nu a știut să gestioneze criminalul, scrie Mirror.

Violență sadică: o femeie pusă să aleagă între degete tăiate sau lovituri de ciocan

Cardamon a spus că a sedat-o pe Karen cu un tranchilizatoare de animale și metamfetamină după care a legat-o și i-a injectat acid de baterie. A bătut-o până i-a frcturat craniul după care i-a dat foc când femeie era încă în viață.

Fostul soț al lui Karen, Tony Chetcuti, a depus o plângere la Curtea Supremă a Australiei pentru daune morale, chieltuieli de judecată și înmormântare .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.