Femeie condamnată pentru omorul ficei sale vitrege de 8 ani: ”Intestinele îi erau sparte”

Femeie condamnată pentru omorul ficei sale vitrege de 8 ani: ”Intestinele îi erau sparte”

“Pentru majoritatea  este de neconceput, dar pentru Rica era ceva normal, abuzurile erau la ordinea zilei”, a declarat procurorul despre abuzul oribil pe care l-a suferit Rica Rountree .

O femeie din Illinois a fost condamnată pentru uciderea fiicei sale vitrege de 8 ani. A  lovint-o pe micuță cu atâta putere atât de tare în stomac, încât i-a rupt intestinul. Marți, un juriu a condamnat-o pe Cynthia Baker în vârstă de 41 de ani, pentru omor și agresiune agravată asupra unui copil. Senința a fost dată după cinci ore de la terminarea procesului, transmite postul local WGLT .

Citește și Bullying: Vizată de bătăuși, o fată de 12 ani s-a sinucis. „Școala nu a făcut niciodată nimic pentru a opri această tragedie”

Era de așteptat să fie condamnată pe 3 februarie , dar după ce juriul a constatat că crima a fost considerată  ca fiind cruntă și cu o cruzime de nedescris, judecătoriii au condamnat-o la închisoare pe viață.  Rica Rountree a murit pe 26 ianuarie de peritonită, după ce a fost lovită atât de tare în stomac încât intestinul s-a spart , potrivit unei declarații a Departamentului Poliției Normale .

„Pentru majoritatea, este de neconceput, dar pentru Rica, era normal. În reședința Stanhope din 407, Rica a fost tratată ca un sac de box  iar durerea ei a servit drept distracție pentru întreaga familie ”, a declarat Erika Reynolds, avocata statului asistent al comitatului McLean, potrivit stației locale.

Abuzul devenise la ordinea zilei încât ceilalți copii din casă erau calmi  în timp ce Rica era  abuzată fizic, a spus Reynolds în argumentul ei de încheiere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.